hvordan hjælper jeg?

“Knowing is knowing. Doing is doing. But knowing is not doing”

Min viden om kunsten at lede sig selv, øvelserne, teknikkerne og træningen er i sig selv både lette at formidle og forstå. Det svære er at komme i gang og faktisk gøre det.

Udvikling af din hjerne kræver – som når du træner din krop – fokus og vedholdenhed. Men det kan lade sig gøre. Du kan forbedre din personlige og relationelle effektivitet markant, hvis du er villig til at investere din tid og din energi. Mit fokus er at sætte dig i stand til at omsætte det, du lærer, til effektiv adfærd i hverdagen.

En personlig træner sikrer fokus og motivation

En forpligtende aftale med mig er uden sammenligning det bedste værktøj for at sikre, at du udvikler kunsten at lede sig selv – på samme måde som en personlig træner i fitnesscenteret eller en diætist med kontrolvejninger. Det er forpligtende og opmuntrende på samme tid.

Jeg er personlig træner med speciale i at træne andre i kunsten at lede sig selv. Hvis du har været til coach før, vil du opleve, at jeg rådgiver og mentaltræner dig langt mere end en almindelig coach. Svarene er ikke kun indeni – du  kan også lære af andres erfaring og viden.

Hvor og hvornår?

Coachingforløb starter med en indledende dialog om forventninger og mål. Rammen om sessionerne er op til dig. Vi kan mødes hos dig, vi kan tage sessioner over telefonen, eller vi kan mødes hos mig eller i et mødelokale på Østerbro. Vi finder den løsning, der er mest effektiv for dig.

Selve forløbet aftales ud fra dine konkrete behov og muligheder. Du får dog altid hjemmearbejde for. Det er den bedste måde at lære på – og den bedste måde at sikre forankring.

Kunsten at lede sig selv er personlig – og det er træningen også

Kunsten at lede sig selv er personlig. Jeg teoretiserer ikke over, hvad der burde virke for dig – i stedet hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der rent faktisk virker for dig. På den måde spilder vi ikke tiden.

Mit kendskab til personlighedsprofiler medfører, at jeg kan formidle min viden på en måde, som er tilpasset din profil, og jeg kan hurtigere og mere effektivt – med udgangspunkt i dine ønsker og mål – skræddersy træningen til dig. Det sparer os en masse tid, som du i stedet kan bruge på det, der er vigtigt for dig.

Læs mere om mine ydelser

Scroll til toppen