Komponenter i Kunsten at lede sig selv

Træn hjernen i kunsten at lede sig selv

Al forandring starter i din hjerne, og hjernen er langt mere formbar, end vi hidtil har troet. Ved at forbedre dit mentale mindmap kan du styrke din personlige og relationelle effektivitet markant.
De fire fundamentale komponenter i kunsten at lede sig selv er

  • typologi
  • personlig effektivitet og planlægning
  • EQ (emotionel intelligens)
  • proaktive vaner
Giv dig selv frihed til selv at vælge

Med et forløb hos Mind your Mind får du et struktureret og målrettet forløb, der skaber personlig indsigt og menneskekundskab, som du straks kan have gavn af i dit job og i din omgang med andre mennesker. IQ og faglighed er ikke det sesam, der skaber de største sejre. De bliver vundet af mennesker, der foruden dygtighed også forstår kunsten at lede sig selv.

Du skal ikke være en slave af dine præferencer, dine vaner, din indre automatpilot eller andre menneskers dagsorden. Giv dig selv friheden til at vælge dine reaktioner, og hvad du bruger din tid og dine ressourcer på.

Kunsten at lede sig selv forebygger

I en verden der går stærkere og stærkere og forandrer sig hurtigere, end vi ved af det, skal du forebygge stress. Regnestykket er enkelt. Den tid, du investerer nu på et coachingforløb, er langt mindre – og sjovere – end den tid, du skal bruge på at bygge dig selv op efter at have været nede med stress.

De fire fundamentale komponenter  i kunsten at lede sig selv er på hver sin måde med til at forebygge stress.

Typologien lærer dig dine styrker og svagheder at kende – og du kan forudse, hvornår du skal være på vagt. Personlig effektivitet og planlægning lærer dig at tage kontrollen tilbage i dit liv, så du går fra følelsen af magtesløshed og ydrestyring til at være CEO i dit eget liv. Træning af din EQ kan styrke din fleksibilitet, stresstolerance og optimisme, som er vigtige ingredienser i stresshåndtering. Og proaktive vaner er det, der sikrer, at du får omsat din viden til konkret handling i dagligdagen.

Kunsten at lede sig selv har fire fundamentale komponenter

Scroll til toppen