Om mig

- og hvem jeg arbejder bedst sammen med

Først lidt om min baggrund
Jeg hedder Tina Brøndum Kristjánsson. I Mind your Mind arbejder jeg med mennesker, der vil udvikle sig og gerne vil lære kunsten at lede sig selv. Før arbejdede jeg med paragraffer. Jeg har nemlig en – for konsulenter – måske lidt utraditionel baggrund. Jeg er uddannet advokat og har arbejdet i mere end 14 år på to af landets største og førende advokatkontorer og på Københavns Universitet.
Vi skal have de nødvendige OG tilstrækkelige forudsætninger
Gennem årene som advokat blev jeg mere og mere bevidst om, at høj IQ og faglig ekspertise er – for at sige det på jurasprog – nødvendige men ikke tilstrækkelige forudsætninger for succes. For at præstere optimalt har vi også brug for selvindsigt, effektiv håndtering af vores tid og ressourcer, evnen til at skabe gode relationer og til at føre en konstruktiv dialog. Men det lærer man ikke på jurastudiet – eller på andre studier.
Om at skifte fra advokat til konsulent

På universitetet blev jeg i 2009 introduceret til Jungs typologi for første gang. Jeg opdagede, at jeg ved at lære og bruge typologien som ramme til at forstå menneskers forskellige “mindmaps” og årsagen til deres (til tider underlige) adfærd opnåede bedre resultater. Både personligt og professionelt. Og da jeg først havde lært at bruge typologien som værktøj i min hverdag, opstod lysten til at lære andre om det. For når man synes, noget er fantastisk, så vil man gerne dele det med andre. Og den lyst er ikke blevet mindre. Det er baggrunden for, at jeg i 2014 valgte at skifte juraen ud med Mind your Mind.

Jeg bruger fortsat min juridiske tilgang

Min tilgang til træning af kunsten at lede sig selv er systematisk og målrettet, ligesom når jeg som advokat forberedte en retssag eller tilrettelagde rådgivningen til en klient. Jeg baserer mig på anerkendte og videnskabelige kilder og forskning. Og jeg læser alt, jeg kan komme i nærheden af om personlig udvikling, vaner, effektivitet, hjerneforskning, planlægning, emotionel intelligens, neurologi og alt derimellem. Jeg er ekspert i at gennemgå et stort datamateriale og finde det vigtigste. Jeg kan vurdere, hvad der virker og giver mening i den konkrete sag, og jeg kan formidle det på en letforståelig måde. Disse egenskaber bruger jeg nu i Mind your Mind til at træne mennesker i kunsten at lede sig selv.

Du skal være motiveret
Jeg er som personlig træner – og som person – praktisk, konkret, logisk og direkte. Jeg arbejder med mennesker og virksomheder, som tror på, at forandring er mulig, og som er motiverede for at komme i gang med at træne og udvikle sig. Din motivation er helt afgørende for, at jeg for alvor kan støtte dig i at skabe de forandringer, du ønsker. Ellers bliver det ikke et godt forløb, og det skal det være, for ellers er det ikke tiden og pengene værd. Hverken for dig eller for mig.
Jeg er der for dig – hver gang

Jeg hjælper kun få virksomheder eller personer ad gangen. Det er din garanti for, at jeg kan arbejde fokuseret og dedikeret med dig gennem hele forløbet. Du får mig som personlig træner – hver gang. Også under min forberedelse. Den forretningsmodel gør så også, at du ikke skal vælge mig på grund af prisen, men vi aftaler altid en pris på forhånd, så der ingen overraskelser kommer.

Og så det helt personlige

Jeg elsker at rådgive, motivere, udfordre og videregive nyttig viden, der gør vores gang på jorden lidt lettere, fordi vi kender os selv og kan få det bedste ud af det, vi er. Jeg vil udvikle og formidle håndgribelige, praktiske værktøjer og øvelser, der gør det muligt at bruge den nye viden, når jeg har forladt bygningen. Når jeg har været der, vil jeg være undværlig og ikke uundværlig.

Jeg mestrer ikke selv perfekt ”kunsten at lede sig selv”. Men jeg træner, hver dag.

– Tina Brøndum Kristjánsson

Scroll til toppen